Versterk je veerkracht

veerkrachttraining en coaching

Versterk je veerkracht

Veerkracht

Wat maakt dat de één – bij hobbels op de weg – opgeeft, terwijl de ander een extra tandje bijzet?

Het antwoord is veerkracht. Veerkracht is gewoon een talent dat je kunt ontwikkelen.

Veerkracht kun je best omschrijven als het vermogen om bij tegenslag positief en toekomstgericht te blijven, en terug te veren. Hierbij wordt niet gestreefd naar een constante vorm van uitbundig geluk of plezier. Wel naar een gevoel van duurzaam welbevinden, dat ervoor zorgt dat iemand tegen een stootje kan.

Fit voor Talent reikt tools aan om behulpzaam te zijn bij het versterken van jouw persoonlijke veerkracht.

Veerkrachtbarometer

Benieuwd naar de mate waarin jij veerkrachtig bent? En hoe je dit (verder) kunt versterken? Vul dan de veerkrachtbarometer in en scoor jezelf op de schaal van 1 tot 10 op de zeven kenmerken van veerkrachtige personen (Prof Erwin R. Seydel, Twente)

Meer weten over veerkracht?

Wil je weten welke stappen je vandaag al kunt zetten om jouw persoonlijke veerkracht te versterken? Neem dan contact op door een mail te sturen aan info@fitvoortalent.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Programma: Versterk je Veerkracht

Versterk je mentale veerkracht, vind focus en leer je energiebronnen te activeren. Hierdoor ben je in staat om de keuzes te kunnen en durven maken die voor jou belangrijk zijn. Door de inzet van een viertal hefbomen: zelfcontrole, focus, bewustzijn en motivatie vergroot je jouw mentale en fysieke lenigheid.. Door een fysieke aanpak gecombineerd met breintraining werk je aan jouw balans tussen gevoel en verstand. Hierdoor veranker je de verbinding met jezelf. Willen, kunnen en doen worden dichter bij elkaar gebracht waardoor je beter in staat bent om de keuzes te maken die echt bij jou passen.

Wil je op een veerkrachtige wijze om leren gaan met hobbels op jouw pad? Wil je het echt anders en weet je even niet hoe? Ontbreekt de tijd hiervoor of blijf je tegen beter weten in doorgaan? Wil je meer grip? Meer energie en minder piekeren?

Starten met het vergroten van jouw mentale en fysieke veerkracht helpt!

Wil je weten welke stappen je kunt zetten om veerkracht te vergroten? Voor jezelf of met je team? Neem dan vrijblijvend contact via info@fitvoortalent.nl of 06 43903537. Wij vertellen je graag meer!

Lees hier alvast de ervaring van Manon