Voor werkgevers

Trajecten voor werkgevers

Binnen het stresspreventieprogramma van Fit voor Talent bieden wij de volgende producten aan die samen of los kunnen worden ingezet. Binnen elk van onze producten doorlopen we de fasen van weten, willen, kunnen en doen. En werken wij op een directe en ervaringsgerichte manier.

Onze producten:

  • Het stresspreventieprogramma voor managers en HR, gericht op het beter managen van stress en de gevolgen ervan binnen de organisatie
  • De Talentfitscan, geeft snel inzicht in risico’s op stressgerelateerd verzuim, ongewenst verloop of mismatch
  • Individueel preventietraject voor de medewerker om uitval te voorkomen

De TalentFit-scan

De TalentFit-scan geeft snel inzicht in risico’s op stress gerelateerd verzuim of vertrek door een hoge werkdruk of mismatch. Wij maken een verzuimanalyse op basis van een talentenmatrix. We voeren gesprekken en brengen mogelijke risico’s binnen je team of organisatie in kaart. Je ontvangt een advies met praktische en heldere tips.

Resultaat:

  • Inzicht in risico’s op stress gerelateerd verzuim
  • Inzicht in risico’s op ongewenst vertrek door een hoge werkdruk of mismatch
  • Weten met WIE je aan de slag wilt en wat daarvoor nodig is
  • Op maat gesneden advies met praktische en heldere tips

Stresspreventieprogramma

Op maat stresspreventieprogramma voor managers en HR, gericht op het beter managen van stress en de gevolgen ervan binnen de organisatie.

Individueel preventief traject

Klik hier voor meer informatie over het traject voor de werknemer

Meer weten over stressmanagement trajecten?

Wij hebben speciale trajecten voor werkgevers en werknemers. Wil jij meer weten over onze stressmanagement trajecten voor werkgevers en wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met jouw specifieke vraagstukken!

Neem contact op

Tijd om de regie in handen te nemen