Voor werkgevers

Traject /re-integratie/fit
Product: hersteltraject

Als medewerkers volledig zijn opgebrand als gevolg van burn out is een snelle interventie nodig. Een burn out verdwijnt niet vanzelf door rust. De aanpak van Fit voor Talent kenmerkt zich door focus op het fysieke aspect bij de start van het traject, een op ervaren gerichte manier van werken en een mix van op maat inzetbare actieve werkvormen afkomstig uit de buitensport, vechtsport en voice dialogue.

Curatief traject

Een start met actief fysiek herstel in de eerste weken draagt bij tot snellere terugkeer, waarna de stap volgt van het herkennen van patronen die hebben bijgedragen aan uitval. Hierna wordt de beweging ingezet om terug te keren in werk. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk (binnen 1-3 maanden). In het re-integratietraject staat terugkeer naar eigen werk centraal.

Een traject bij Fit voor Talent start met een vrijblijvende intake om te bepalen of er een match is tussen cliënt en coach, omdat deze bijdraagt aan een succesvol traject. Op basis van de intake wordt een actieplan op maat gemaakt.

Resultaat:

  • Volledig herstel;
  • Inzicht in de patronen die de disbalans hebben veroorzaakt;
  • Nieuw en ander effectief gedrag in het omgaan met stresssituaties.

Meer weten over burn-out begeleiding?

Wij hebben speciale trajecten voor werkgevers en werknemers. Wil jij meer weten over onze burn-out begeleidingstrajecten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Tijd om de regie in handen te nemen