Recensies

Klanten over Fit voor Talent

Na een ingrijpende levensgebeurtenis kwam ik via mijn werkgever terecht bij Fit voor Talent coach Karin. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Op precies de juiste momenten heeft ze me de kansen laten zien die ik daarvoor niet zag. Daardoor durfde ik de stap te zetten om een opleiding te gaan volgen en een eigen bedrijf te starten. Door haar vertrouwen en de rakende technieken die ze gebruikt, vond ik houvast in een roerige tijd. Ik ben haar zeer dankbaar. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een volgende loopbaanstap.
Asma Durville
Een ‘bore-out’…? Ik heb lang gedacht dat dit een hippe term, een modegril was… Na bijna achttien jaar in de journalistiek en media bleek ineens dat juist deze ‘modegril’ bij mij op de loer lag. De hoogste tijd om het roer maar eens flink om te gooien… Maar hoe? En waarheen dan? En... Wanneer? Ik heb me altijd terdege beseft dat de antwoorden op deze en vele andere vragen niet in mijn of jouw omgeving te vinden zijn, maar zich juist binnenin elk van ons schuil houden. Echter… Weten wáár je de antwoorden moet zoeken, kan deze zoektocht misschien juist gevoelsmatig behoorlijk wat ongemakkelijker of moeilijker maken…? Karin heeft daarbij op een warme en professionele wijze geholpen. Ik heb respect voor haar directheid, zonder daarbij haar empathie te verliezen. En prijs haar vermogen om op precies het juiste moment, de juiste vraag op de juiste toon te stellen, om daarmee op positieve wijze iets los te maken. Iets dat losgemaakt moet worden, om er los van te kunnen komen of het los te kunnen laten. Want pas als je ervaart wat je los moet laten, ben je in staat om er actief mee aan de slag te gaan. ‘Karin voelt feilloos aan op welke momenten ze je op respectvolle wijze in beweging kan krijgen, zodat je uiteindelijk de koers vindt, waarmee je het beste uit jezelf haalt’.
Afke Vermeer
Karin is precies de juiste coach voor mij geweest, dankzij haar persoonlijke manier (niet alleen vanuit de theorie) van benaderen. Dat in combinatie met haar kennis en doortastendheid hebben mij geholpen om weer even fris naar mezelf te kijken. Ik raad haar standaard aan bij anderen, dat steeds weer tot prachtige resultaten en gevolgen heeft geleid. Karin is DE coach om op een goede, integere en niet standaard manier aan jezelf te werken. Ik blijf haar aanraden bij mensen waarvan ik denk “weet je wat jij nodig hebt?”. Een Karin-Traject!
Puk Bresser
Absolute professionaliteit waarbij een zeer persoonlijke aanpak wordt gehanteerd dat is afgestemd op jou als individu. Rust, innerlijke diepgang en antwoorden op je hulpvra(agen) is iets waar je absoluut vanuit kunt gaan bij het accepteren van hulp vanuit Fit voor Talent.
Chiquita Weimans
Bijzonder traject, heel leerzaam en intuïtief. Karin weet op een heel natuurlijke en prettige manier te spiegelen en te confronteren. Het heeft mijn denkrichting versterkt en nu ook met concreet resultaat: namelijk een nieuwe uitdaging gevonden in werk, binnen een context die meer bij me past.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
Het was een eye-opener voor mij. Er werd snel duidelijk wat mij belemmerde door dit fysiek te ervaren.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
De sessies en manier van aanpak hebben geleid tot een stuk bewustwording en heeft mij exact datgene gebracht en gegeven wat ik zocht. Karin is een heel fijne, ervaren en goede trainer die ik zeker zal aanraden.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
Ik heb Karin leren kennen als een warm en liefdevol persoon die mij op een directe, open en begane manier heeft begeleid in mijn burn out traject. Ze was begaan met mij en mijn werksituatie en heeft hiervoor in het begin veel erkenning gegeven. Dit is voor mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen zeer belangrijk geweest. Door het toepassen van de methodiek Inner Voice Dialogue heeft ze mij letterlijk leren voelen welk beroep mijn huidige werkomgeving op mijn geest en lichaam doet. Ik was hier met het enkel analyseren van het probleem niet achter gekomen. De Inner Voice Dialogue sessies zijn voor mij het startpunt geweest van mijn herstel. Toen ik mijn energie weer terugkreeg heeft ze me prikkelend en uitdagend begeleid. Eerlijke feedback, meedenkend en invoelend. Bovendien heb ik ook veel met haar gelachen. Ik kijk heel goed terug op mijn coaching sessies met Karin en ik kan haar van harte aanbevelen om jou óok verder op weg te helpen!
Suzanne Davis
Na een lange afwezigheid ben ik met Karin een Fit voor Talent traject ingegaan. We hadden een goede klik, iets wat best belangrijk is. Karin hielp mij met naar mezelf te kijken, dat is soms best confronterend maar het was ook wel nodig. En we keken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Heel fijn om met hulp de mindset aan te pakken en weer op gang te komen. De sessies leverde op dat ik het laatste staartje van de studie, het afstuderen, weer heb opgepakt en dat ik beter kan benoemen wat ik wil.
Anja Feijen
Karin is een erg goede en bovenal mensgerichte coach die een aantal medewerkers van mijn afdeling op weg heeft geholpen bij het ontdekken waar ze nu echt goed in zijn en wat ze graag willen doen. Daarnaast heeft ze ook haar meerwaarde aangetoond bij het trainen van mijn verkoopteam. Haar passie en motivatie werken erg aanstekelijk, daarbij weet ze op een fijne manier de boodschap over te brengen. Indien je op zoek bent naar een gemotiveerde en enthousiaste coach voor individuele -en/of teamcoaching dan kan ik Fit voor Talent zeker aanbevelen!
Patrick Testers
Voor mij een leerzame bewustwording van denken en handelen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn gedrag en wanneer dit soms ineffectief is. Heel handig vind ik ook de praktische tools die ik heb gekregen om dit te kunnen ombuigen.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
Door te kiezen voor een setting buiten de kantoormuren kregen de sessies een andere dynamiek en kon ik mij beter openstellen om dingen te leren over mezelf.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
Toch nog verrassend wat het allemaal met je doet als je in contact met je lichaam en gevoel komt. Karin leidt het proces goed én heeft mij extra handvaten kunnen geven. Een aanrader!
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam
Werken vanuit je Kern is een bijzondere (niet zweverige) special. Ik ervaarde tijdens de sessies hoe bepaalde situaties en de wijze hoe ik hier mee om ging zich in mijn lichaam door vertaalde. Pas toen realiseerde ik me dat ik niet langer verder kon gaan op de ingeslagen weg. Ik was zeker niet tot inzicht gekomen door hier alleen over te praten.
Special: Werken vanuit je Kern
gemeente Rotterdam