Voor werknemers

Talenten leren (h)erkennen

Bij Fit voor Talent vinden we het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw energiebronnen en ervaart hoe je deze op een effectieve wijze kunt activeren. Want als jij doet waar je energie van krijgt dan kan jouw talent zich pas echt ontwikkelen.

Wil jij weer energie uit je werk halen? Jouw talenten leren (h)erkennen en deze nu echt in de wereld zetten? Wil jij weten wat je nodig hebt om door te pakken? Neem dan contact met de specialisten van Fit voor Talent.

Onze actieve en ervaringsgerichte manier van werken laat jou op directe wijze zien wat jouw talent is én wat jij daar concreet mee doet.

De specialisten van Fit voor Talent gaan graag met jou in gesprek. Natuurlijk is iedere vraag uniek én leveren wij maatwerk. Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

Omdat Fit voor Talent maatwerk verzorgt, kunnen wij een breed scala van producten inzetten.

Talentscan én duidingsgesprek

Geeft inzicht in hoe je behoeften en drijfveren samenhangen met je talenten én interessegebieden in werk.

Vitaal loopbaantraject

Pas als je doet waar je energie van krijgt kan talent zich echt ontwikkelen.

Door onze ervaringsgerichte en directe werkwijze leg je het fundament om jouw talent niet alleen te (h)erkennen maar om deze ook in ontwikkeling te brengen. Ervaren wie je bent, wat jouw unieke talent is én wat je hiermee doet is een belangrijk fundament om keuzes te kunnen en durven maken. Aan de hand van de Fit voor Talent methode doorloop je tijdens 8 tot 16 sessies een viertal fases: weten, willen, kunnen en doen die jou ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in jouw vitale loopbaan.

Na afloop van deze sessies weet je de juiste energiebronnen te activeren en bent in staat om de keuzes te maken die jij wilt. Je hebt een gefundeerd inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Arbeidsmarktanalyse en verkenning maken op actieve wijze onderdeel uit van het traject.

Meer weten over vitale loopbaanbegeleiding?

Wij hebben speciale trajecten voor werkgevers en werknemers. Wil jij meer weten over vitale loopbaanbegeleiding voor werknemers en wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Tijd om de regie in handen te nemen