Ons team
Karin Roijers Trainer/coach

Als sport- en gevoelsmens ervaar ik telkens opnieuw hoe sterk lichaam, gevoel en verstand samenhangen en elkaar beïnvloeden. Dit blijft mij fascineren. Jarenlang heb ik de nadruk gelegd op mijn denk -en wilskracht. Echter door blessures en tegenslagen heb ik ontdekt dat ik mijn wijsheid ook ergens anders vandaan kan halen om de stappen te zetten die voor mij nodig zijn. 

Door het lichaam als vertrekpunt te gebruiken tijdens mijn begeleiding heb ik ervaren dat mensen sneller inzicht krijgen en stappen zetten in hun proces. Door fysiek aan de slag te gaan, te ervaren en te voelen wat er in het lichaam gebeurd ben je uiteindelijk beter in staat om juist die keuzes te maken die bij jou passen. 

Omdat voorkomen beter is dan genezen zet ik sterk in op preventie. Ik ga graag met jou aan de slag om jouw energiebronnen te activeren én om af te rekenen met patronen die niet langer behulpzaam zijn. Door te ervaren, te voelen en te doen leer je wat jou past én wat niet langer past. Leer je onderscheid maken wat van jou is en/of van de ander.  

Wil je met mij werken aan een mooie balans tussen gevoel en verstand? Opnieuw verbinding met jezelf én met de ander maken? Begin dan nu én neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Lees meer
Eveline de Groot Trainer/coach

Vaak zijn we geneigd om problemen waar we tegenaan lopen op te lossen door heel veel na te denken. Ook ik heb deze neiging. Door mijn ervaring met ervaringsgerichte coaching heb ik zelf geleerd dat het lichaam vaak veel sneller en eerlijk antwoord geeft op de vragen waar ik mee rondloop. Door de combinatie van bewegen en aan de slag gaan met eigen thema’s vielen de kwartjes bij mij razendsnel. Door fysiek in beweging te zijn kwam er ook beweging in mijn hoofd. En het mooie is dat ik op het moment dat ik weer in een bepaalde situatie beland ik aan mijn lijf kan voelen of ik op de goede weg zit. Een ervaring die ook graag wil geven aan de mensen die ik coach in een vorm en tempo dat bij hen past.

Ik heb ruime ervaring als coach, trainer en leidinggevende binnen de (rijks) overheid. Als ervaringsgerichte trainer en coach bied ik je de ruimte om zelf te kunnen ervaren wat de coaching en fysieke beweging met je doet. Tegelijkertijd help ik focussen en breng scherpte aan waardoor je ook snel in staat bent om een volgende stap te zetten. Graag kom ik met je in contact om te ontdekken hoe mijn wijze van werken jou verder kan helpen.
(doet geen betaalde opdrachten voor de gemeente Rotterdam)

Lees meer
Eline Weibel-Rodenburg Trainer/arts

Vanuit mijn ervaring als arts ben ik veel mensen tegengekomen met aandoeningen of klachten die wellicht voorkomen hadden kunnen worden door een beter inzicht in de eigen gezondheid. Ik begon mij meer te interesseren voor de mens achter de ziekte, en zijn of haar bagage die zo’n belangrijke rol speelt in gezondheidsbeleving. Deze periode heeft mij geïnspireerd om mensen meer bewust te maken van eigen behoeftes van het lichaam. Hoe baken je dit af? Hoe pak je -of houd je- zelf de regie? En belangrijker nog: hoe ga je om met soms tegenstrijdige verwachtingen van anderen?

Met veel plezier geef ik nu trainingen voor iedereen die graag gedurende zijn ‘loopbaan als mens’ - zowel binnen als buiten werk - energiek wil blijven of worden. Ik probeer mensen bewust te maken van de verschillende facetten van vitaliteit en te inspireren om hiermee om te gaan en te anticiperen op de behoeften van het lichaam, wat de conditie of de situatie ook is. Voor de een betekent dit bewust blijven werken aan vitaliteit te midden van een druk bestaan. Voor de ander betekent dit de zoektocht naar een goede balans in het dagelijks leven. 

Voor iedereen met hetzelfde doel: je wilt je energiek en vitaal voelen’ en ‘je wilt fit oud worden’ met een optimaal aantal mogelijkheden. Dat heb je niet allemaal, maar wel voor een groot deel zelf in de hand. Dit laat ik je graag ervaren!

Lees meer
Diana Zebracka Trainer bokscoaching

Lees meer
Fit voor TalentLees meer over de oplossingen voor burnout-, stress en loopbaanvraagstukken.
sluit