Karin Roijers

Karin Roijers

Karin Roijers

Maak kennis met Karin

Als sport- en gevoelsmens ervaar ik telkens opnieuw hoe sterk lichaam, gevoel en verstand samenhangen en elkaar beïnvloeden. Dit blijft mij fascineren. Jarenlang heb ik de nadruk gelegd op mijn denk -en wilskracht. Echter door blessures en tegenslagen heb ik ontdekt dat ik mijn wijsheid ook ergens anders vandaan kan halen om de stappen te zetten die voor mij nodig zijn.

 

Door het lichaam als vertrekpunt te gebruiken tijdens mijn begeleiding heb ik ervaren dat mensen sneller inzicht krijgen en stappen zetten in hun proces. Door fysiek aan de slag te gaan, te ervaren en te voelen wat er in het lichaam gebeurd ben je uiteindelijk beter in staat om juist die keuzes te maken die bij jou passen.

 

Omdat voorkomen beter is dan genezen zet ik sterk in op preventie. Ik ga graag met jou aan de slag om jouw energiebronnen te activeren én om af te rekenen met patronen die niet langer behulpzaam zijn. Door te ervaren, te voelen en te doen leer je wat jou past én wat niet langer past. Leer je onderscheid maken wat van jou is en/of van de ander.

 

Wil je met mij werken aan een mooie balans tussen gevoel en verstand? Opnieuw verbinding met jezelf én met de ander maken? Begin dan nu én neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Oprichter Fit voor Talent, burnoutspecialist en loopbaanadviseur

Neem contact op