Vitale loopbanen
werknemer
Bij Fit voor Talent vinden we het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw energiebronnen en ervaart hoe je deze op een effectieve wijze kunt activeren. Want als jij doet waar je energie van krijgt dan kan jouw talent zich pas echt ontwikkelen.

Wil jij weer energie uit je werk halen? Jouw talenten leren (h)erkennen en deze nu echt in de wereld zetten? Wil jij weten wat je nodig hebt om door te pakken? Neem dan contact met de specialisten van Fit voor Talent.

Onze  actieve en ervaringsgerichte manier van werken laat jou op directe wijze zien wat jouw talent is én wat jij daar concreet mee doet.


De specialisten van Fit voor Talent gaan graag met jou in gesprek. Natuurlijk is iedere vraag uniek én leveren wij maatwerk. Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

Tijd om te werken aan een vitale loopbaan, vitaal team of vitale organisatie? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!
Omdat Fit voor Talent maatwerk verzorgt, kunnen wij een breed scala van producten inzetten.

Talentscan én duidingsgesprek
Geeft inzicht in hoe je behoeften en drijfveren samenhangen met je talenten én interessegebieden in werk.

Vitaal loopbaantraject
Pas als je doet waar je energie van krijgt kan talent zich echt ontwikkelen. 

Door onze ervaringsgerichte en directe werkwijze leg je het fundament om jouw talent niet alleen te (h)erkennen maar om deze ook in ontwikkeling te brengen. Ervaren wie je bent, wat jouw unieke talent is én wat je hiermee doet is een belangrijk fundament om keuzes te kunnen en durven maken.
Aan de hand van de Fit voor Talent methode doorloop je tijdens 8 tot 16 sessies een viertal fases: weten, willen, kunnen en doen die jou ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in jouw vitale loopbaan.

Na afloop van deze sessies weet je de juiste energiebronnen te activeren en bent in staat om de keuzes te maken die jij wilt. Je hebt een gefundeerd inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Arbeidsmarktanalyse en verkenning maken op actieve wijze onderdeel uit van het traject.

Inspiratiereis Zambia
Naast het vitaal loopbaantraject biedt Fit voor Talent twee maal per jaar een inspiratiereis naar Zambia aan. Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of bel met 06 43903537. Wij inspireren je graag.


Special: Werken vanuit je Kern
Krijg inzicht in je energiebronnen en leer ze te activeren, zodat je in staat bent om jouw talenten in werk optimaal in te zetten. 

Haal je geen voldoening of energie meer uit je werk. Lukt het jou niet om jouw talenten voldoende in te zetten? Zit je onvoldoende in je kracht en raak je hierdoor energie kwijt? Pieker je te veel en weet je niet meer wat je moet doen? Durf je de keuzes niet te maken die goed voor je zijn? 

Door inzet van ervaringsgerichte werkvormen uit de buitensport of de vechtsport ontstaat direct inzicht in belemmerende en helpende gedragspatronen en kunnen tools worden aangereikt en geoefend. 
Daarbij maak ik gebruik van de Inner voice dialogue om het bewustzijn te vergroten en om weten, voelen en kunnen dichter bij elkaar te brengen.
Resultaat:

  • Inzicht krijgen in wat je vindt dat hoort of moet én wat je jezelf oplegt 
  • Je leert kijken naar wat je wil én waar je voldoet aan de verwachting van anderen 
  • Inzicht krijgen waar dit je helpt en waar dit je niet helpt
  • Tools aangereikt krijgen om hier op een constructieve manier mee om te gaan
Vorm: na een intakegesprek inzet van twee individuele sessies op maat
Fit voor TalentLees meer over de oplossingen voor burnout-, stress en loopbaanvraagstukken.
sluit