Ervaringsverhaal

NL leert door - gratis loopbaanadvies

Ervaringsverhaal NL Leert door – Eline Oostendorp

Ervaringsverhaal NL leert door: Eline Oostendorp

‘In augustus heb ik deelgenomen aan het traject Nl Leert door. Om voor mezelf een beter beeld te krijgen welke richting ik op wil gaan met werk, waar ik voldoende energie uit kan halen en wat het beste aansluit op mijn ontwikkeling. 

 

De eerste sessie met mijn coach Karin vond ik meteen al heel prettig. Ik had het gevoel dat ze mij snel begreep en goed aan kon sluiten op mijn belevingswereld. Het voelde vertrouwd om samen de diepte in te gaan tijdens de gesprekken en te kijken waar de echte struggles lagen. 

 

Ik vond het fijn hoe Karin Roijers de coaching-sessies invulde en voor mijn gevoel goed wist welke kant we het beste op konden gaan. Ze volgde goed mijn eigen ontwikkelproces en ging ook niet te snel. Iets wat voor mij belangrijk is, omdat dit voor mij een grote valkuil is. Ik werd mij er steeds meer van bewust dat het zetten van kleine stapjes en vertrouwen hebben in het proces waardevol is. Zij stimuleerde mij om weer te gaan spelen. Dit was mij behulpzaam om los van alle kaders en beperkingen die ik mezelf voorhoud te denken en te voelen. Karin stimuleerde mij om weer te dromen en te geloven in de mogelijkheden op werkgebied. Na elk gesprek voelde ik weer veel nieuwe energie om stappen vooruit te gaan maken in mijn proces. ”

 

Eline Oostendorp

Neem contact op