Eline Weibel-Rodenburg

Eline Weibel-Rodenburg

Eline Weibel-Rodenburg

Maak kennis met Eline

Vanuit mijn ervaring als arts ben ik veel mensen tegengekomen met aandoeningen of klachten die wellicht voorkomen hadden kunnen worden door een beter inzicht in de eigen gezondheid. Ik begon mij meer te interesseren voor de mens achter de ziekte, en zijn of haar bagage die zo’n belangrijke rol speelt in gezondheidsbeleving. Deze periode heeft mij geïnspireerd om mensen meer bewust te maken van eigen behoeftes van het lichaam. Hoe baken je dit af? Hoe pak je -of houd je- zelf de regie? En belangrijker nog: hoe ga je om met soms tegenstrijdige verwachtingen van anderen?

 

Met veel plezier geef ik nu trainingen voor iedereen die graag gedurende zijn ‘loopbaan als mens’

– zowel binnen als buiten werk – energiek wil blijven of worden. Ik probeer mensen bewust te maken van de verschillende facetten van vitaliteit en te inspireren om hiermee om te gaan en te anticiperen op de behoeften van het lichaam, wat de conditie of de situatie ook is.

 

Voor de een betekent dit bewust blijven werken aan vitaliteit te midden van een druk bestaan. Voor de ander betekent dit de zoektocht naar een goede balans in het dagelijks leven.

 

Voor iedereen met hetzelfde doel: je wilt je energiek en vitaal voelen’ en ‘je wilt fit oud worden’ met een optimaal aantal mogelijkheden. Dat heb je niet allemaal, maar wel voor een groot deel zelf in de hand. Dit laat ik je graag ervaren!

 

Trainer

Neem contact op