Inspiratiereis Zambia:
'Werken vanuit je Kern'
Ons motto: ‘verbind met je zelf, verbind met de ander én begin NU’

Wil je jouw talent daadwerkelijk in de wereld leren zetten? Wil je weten wat je nodig hebt om door te pakken? Weten wat je tegenhoudt én dit doorbreken? Ombuigen van moeten naar willen? Voel je dat het je het anders wilt maar mis je de kracht en inspiratie om door te pakken? Of twijfel of het anders kan? Op zoek naar nieuwe zingeving?

Maak opnieuw verbinding met jezelf én daarna met de wereld om je heen.

Maak een inspiratiereis en vind de kracht en inspiratie om jouw leven de kwaliteit te geven die het verdiend. Leer hoe je jouw talent daadwerkelijk in de wereld kunt gaan zetten. Verruim je denken met behulp van de inspiratiebronnen en maak contact met de lokale bevolking, hun visie en werkwijze.

Doelgroep: Iedereen die zijn of haar talent in de wereld wil zetten.

Resultaat:
  • Verruim je denken
  • Bekrachtiging van jouw waarden
  • Meer balans en verbinding met jezelf
  • Effectievere inzet van je talenten

Vorm: 
Tijdens deze unieke inspiratiereis krijg je de mogelijkheid om contact te maken en samen te werken met de authentieke bevolking van Maulidi village. Zij delen graag hun denkwijze, kennis én waarden met ons. Met behulp van back to basic ervaring, digital detox en de deskundige begeleiding van twee ‘activity based trainers maak je op een prettige manier opnieuw contact met jezelf én leer je op welke wijze je jouw talenten in de wereld kunt zetten. Trainingsdagen inclusief ontmoetingen met de locale bevolking: 5 dagen. Deze training is inclusief verblijf en maaltijden. De groep sluit de week af met een Safarireis georganiseerd door Zambia specialist Meant to be Travel.

Datum:
 
April 2020, duur: 8 dagen.

Groep: 
Maximaal 8 tot 10 personen.
Fit voor TalentLees meer over de oplossingen voor burnout-, stress en loopbaanvraagstukken.
sluit