Dé vitaliteitspartner in werk & loopbaan

Fit voor Talent biedt duurzame oplossingen bij burn out-, stress en loopbaanvraagstukken. De beste manier van leren over jezelf is door te doen en te ervaren. De ervaren coaches van Fit voor Talent staan klaar om je hierbij te begeleiden en samen te werken aan duurzame oplossingen.

Klik hieronder om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.


Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Burn out
Je bent uitgevallen. Werk, privé en druk hebben hun tol geëist. Je energie is op, het gaat nu niet meer. De gedachte aan werk maakt je ziek. Tijd voor stappen om de eigen energie weer op te laden, te werken aan je herstel én je grenzen te leren bewaken. Begin nu! Fit voor Talent biedt maatwerk, ervaringsgericht, in beweging. Met jouw herstel, energie en proces als basis. Neem contact op met Fit voor Talent voor een eerste kennismaking. Om te kijken of het klikt. Op weg naar verbinding met jezelf en met de ander. Begin nu!
Meer informatie over burn-out begeleiding
Preventie
Voel je je onrustig? Erg emotioneel? Krijg je steeds meer fysieke klachten? Weet je niet meer wat je moet doen? Wordt ontspannen steeds lastiger? Ga je omvallen als je zo doorgaat? Dan is het serieus tijd voor stappen! Wees dit voor! Fit voor Talent biedt maatwerk, ervaringsgericht, in beweging. Met jouw grenzen, vraag en proces als basis.Neem contact op met Fit voor Talent voor een eerste kennismaking. Om te kijken of het klikt. Op weg naar verbinding met jezelf en met de ander. Begin nu!


Meer informatie over stressmanagement
Vitale loopbanen
Voel je ontevredenheid met de situatie in je werk? Voel je dat je het anders wilt, maar weet je niet hoe? Beknelt de gedachte je dat je op deze manier door moet? Geen inspiratie meer? Kost het je teveel energie? Tijd voor stappen naar een vitale loopbaan waar de energie stroomt! Fit voor Talent biedt maatwerk, ervaringsgericht en in beweging. Met jouw talenten, vraag en proces als basis. Neem contact op met Fit voor Talent voor een eerste kennismaking. Om te kijken of het klikt. Op weg naar verbinding met jezelf en met de ander. Begin nu!
Meer informatie over vitale loopbanen
Bedrijven geholpen
>124 Ruime ervaring in profit en non-profitsector.
Specialties
3 Stressmanagement -en burn out, vitale loopbanen én talentontwikkeling.
Jaar ervaring
>16 HR, coaching en training. Fysieke en ervaringsgerichte aanpak.
Recensies
Asma Durville

Na een ingrijpende levensgebeurtenis kwam ik via mijn werkgever terecht bij Fit voor Talent coach Karin. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Op precies de juiste momenten heeft ze me de kansen laten zien die ik daarvoor niet zag. Daardoor durfde ik de stap te zetten om een opleiding te gaan volgen en een eigen bedrijf te starten. Door haar vertrouwen en de rakende technieken die ze gebruikt, vond ik houvast in een roerige tijd. Ik ben haar zeer dankbaar. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een volgende loopbaanstap.

Lees meer
Suzanne Davis

Ik heb Karin leren kennen als een warm en liefdevol persoon die mij op een directe, open en begane manier heeft begeleid in mijn burn out traject. Ze was begaan met mij en mijn werksituatie en heeft hiervoor in het begin veel erkenning gegeven. Dit is voor mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen zeer belangrijk geweest. Door het toepassen van de methodiek Inner Voice Dialogue heeft ze mij letterlijk leren voelen welk beroep mijn huidige werkomgeving op mijn geest en lichaam doet. Ik was hier met het enkel analyseren van het probleem niet achter gekomen. De Inner Voice Dialogue sessies zijn voor mij het startpunt geweest van mijn herstel. Toen ik mijn energie weer terugkreeg heeft ze me prikkelend en uitdagend begeleid. Eerlijke feedback, meedenkend en invoelend. Bovendien heb ik ook veel met haar gelachen. Ik kijk heel goed terug op mijn coaching sessies met Karin en ik kan haar van harte aanbevelen om jou óok verder op weg te helpen!

Lees meer
Afke Vermeer

Een ‘bore-out’…? Ik heb lang gedacht dat dit een hippe term, een modegril was… Na bijna achttien jaar in de journalistiek en media bleek ineens dat juist deze ‘modegril’ bij mij op de loer lag. De hoogste tijd om het roer maar eens flink om te gooien… Maar hoe? En waarheen dan? En... Wanneer? Ik heb me altijd terdege beseft dat de antwoorden op deze en vele andere vragen niet in mijn of jouw omgeving te vinden zijn, maar zich juist binnenin elk van ons schuil houden. Echter… Weten wáár je de antwoorden moet zoeken, kan deze zoektocht misschien juist gevoelsmatig behoorlijk wat ongemakkelijker of moeilijker maken…? Karin heeft daarbij op een warme en professionele wijze geholpen. Ik heb respect voor haar directheid, zonder daarbij haar empathie te verliezen. En prijs haar vermogen om op precies het juiste moment, de juiste vraag op de juiste toon te stellen, om daarmee op positieve wijze iets los te maken. Iets dat losgemaakt moet worden, om er los van te kunnen komen of het los te kunnen laten. Want pas als je ervaart wat je los moet laten, ben je in staat om er actief mee aan de slag te gaan. ‘Karin voelt feilloos aan op welke momenten ze je op respectvolle wijze in beweging kan krijgen, zodat je uiteindelijk de koers vindt, waarmee je het beste uit jezelf haalt’.

Lees meer
Anja Feijen

Na een lange afwezigheid ben ik met Karin een Fit voor Talent traject ingegaan. We hadden een goede klik, iets wat best belangrijk is. Karin hielp mij met naar mezelf te kijken, dat is soms best confronterend maar het was ook wel nodig. En we keken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Heel fijn om met hulp de mindset aan te pakken en weer op gang te komen. De sessies leverde op dat ik het laatste staartje van de studie, het afstuderen, weer heb opgepakt en dat ik beter kan benoemen wat ik wil.
Tijdens het traject ben ik voor uitdagingen komen te staan. Het is best pittig als iemand je de juiste vragen stelt en je daarmee aan de slag moet. Dat ging niet zonder ‘groeipijn’. Maar als de muntjes vallen en het gevoel ‘dit wil ik, dit kan ik’ steeds steviger wordt, is dat wel prettig.
Ik voel me nu gezonder, ik ben gaan sporten. De sessies hebben mij echt bijgedragen om de mindset om te krijgen, dat helpt wel in de energie. Zorg voor zieke ouders hakken er nog steeds wel in, maar ik kan het beter hebben. En ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan als het even minder gaat.

Lees meer
Puk Bresser

Karin is precies de juiste coach voor mij geweest, dankzij haar persoonlijke manier (niet alleen vanuit de theorie) van benaderen. Dat in combinatie met haar kennis en doortastendheid hebben mij geholpen om weer even fris naar mezelf te kijken. Ik raad haar standaard aan bij anderen, dat steeds weer tot prachtige resultaten en gevolgen heeft geleid.  Karin is DE coach om op een goede, integere en niet standaard manier aan jezelf te werken. Ik blijf haar aanraden bij mensen waarvan ik denk “weet je wat jij nodig hebt?”. Een Karin-Traject!

Lees meer
Patrick Testers

Karin is een erg goede en bovenal mensgerichte coach die een aantal medewerkers van mijn afdeling op weg heeft geholpen bij het ontdekken waar ze nu echt goed in zijn en wat ze graag willen doen. Daarnaast heeft ze ook haar meerwaarde aangetoond bij het trainen van mijn verkoopteam. Haar passie en motivatie werken erg aanstekelijk, daarbij weet ze op een fijne manier de boodschap over te brengen. Indien je op zoek bent naar een gemotiveerde en enthousiaste coach voor individuele -en/of teamcoaching dan kan ik Fit voor Talent zeker aanbevelen!

Lees meer
Chiquita Weimans

Absolute professionaliteit waarbij een zeer persoonlijke aanpak wordt gehanteerd dat is afgestemd op jou als individu. Rust, innerlijke diepgang en antwoorden op je hulpvra(agen) is iets waar je absoluut vanuit kunt gaan bij het accepteren van hulp vanuit Fit voor Talent.

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'Voor mij een leerzame bewustwording van denken en handelen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn gedrag en wanneer dit soms ineffectief is. Heel handig vind ik ook de praktische tools die ik heb gekregen om dit te kunnen ombuigen’.

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'Door te kiezen voor een setting buiten de kantoormuren kregen de sessies een andere dynamiek en kon ik mij beter openstellen om dingen te leren over mezelf.’

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'Bijzonder traject, heel leerzaam en intuïtief. Karin weet op een heel natuurlijke en prettige manier te spiegelen en te confronteren. Het heeft mijn denkrichting versterkt en nu ook met concreet resultaat: namelijk een nieuwe uitdaging gevonden in werk, binnen een context die meer bij me past.’

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'Toch nog verrassend wat het allemaal met je doet als je in contact met je lichaam en gevoel komt. Karin leidt het proces goed én heeft mij extra handvaten kunnen geven. Een aanrader!’

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

Het was een eye-opener voor mij. Er werd snel duidelijk wat mij belemmerde door dit fysiek te ervaren.’

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'Werken vanuit je Kern is een bijzondere (niet zweverige) special. Ik ervaarde tijdens de sessies hoe bepaalde situaties en de wijze hoe ik hier mee om ging zich in mijn lichaam door vertaalde. Pas toen realiseerde ik me dat ik niet langer verder kon gaan op de ingeslagen weg. Ik was zeker niet tot inzicht gekomen door hier alleen over te praten’. 

Lees meer
Special: Werken vanuit je Kern, gemeente Rotterdam

'De sessies en manier van aanpak hebben geleid tot een stuk bewustwording en heeft mij exact datgene gebracht en gegeven wat ik zocht. Karin is een heel fijne, ervaren en goede trainer die ik zeker zal aanraden'.

Lees meer
Fit voor TalentLees meer over de oplossingen voor burnout-, stress en loopbaanvraagstukken.
sluit